New feet

Naisten leveäkärkiset New Feet saapikkaat

Tuotetunnus:45076

Ihanan leveä kärkimalli

(1 tuotearvio)

249,00 

Konjakki
Musta
Tyhjennä

PARAS SOPIVUUS SEURAAVIIN JALKOIHIN / TARPEISIIN:  H -lestin käyttäjä / I-lestin käyttäjä / J-lestin käyttäjä / H-lesti ja vaivaisenluu

New Feet kenkämallisto on suunniteltu erityisesti herkille jaloille. Tässä mallissa on leveä varvastila. Nauhoilla pääset säätelemään istuvuutta ja sisäsivulla oleva vetoketju helpottaa pukemista jatkossa. Malli on päältä kokonaan nahkaa ja sisävuorit on nukkaamatonta, kosteutta siirtävää ja kestävää Picos materiaalia. Vuori on myös antibakteerinen eikä saumat pääse painamaan. Irrotettavat sisäpohjalliset on 6 mm paksua, kestävää ja kimmoisaa iskunvaimennusmateriaalia ja sen tilalle voi vaihtaa paksummatkin yksilölliset tukipohjalliset. Pohjat ja kantakapit on tehty tukeviksi. Malli sopii leveille jaloille, mutta pysyy oikein hyvin normaalissakin jalassa jos on esim. varvapaille leveyden tarvettaEi kapeille jaloille tai matalalle jalkapöydälle. Pituusmitta on normaali, joten voit ottaa koon mikä yleensäkin on käytössä. 

Malli: 172-21

LESTIN TILAVUUS: noin I-lesti (ilman pohjallista)

PINTAMATERIAALI: nahkaa

VUORIMATERIAALI: Picos

POHJAMATERIAALI: TR -kumi

IRROTETTAVAT SISÄPOHJALLISET: on (paksut, 6 mm)

KORON KORKEUS: 28 mm

PÄKIÄN PAKSUUS: 15 mm

VARREN KORKEUS: 22 cm (koko 38)

0/5 (0 Reviews)
Väri

,

Koko

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Jalkojeni erityispiirre

Leveä varpailta, Vaivaisenluu

Tuotearvostelut

  1. kenka-rale

    kenka-rale

    HS, 19.11.2022
    Todella hyvät jalassa. Sopivat hyvin, vaikka jalka ei ole erityisen keveä. Varpailla hyvin tilaa. Kevyet. Pohja piti hyvin metsässä märällä, sammaleisella kalliolla. Siistit ja monipuoliset talvikengät metsästä mekon kaveriksi kaupunkiin.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *