Kengät yksilöllisiin jalkoihin

 

Jalkamme ovat yksilöllisiä ja siksi arkikenkien valintaan kannattaa panostaa. Päivittäin kuulemme asiakkailta termin ”ongelmajalat” ja olemme oppineet, että se voi tarkoittaa hyvin monenlaista eri asiaa. Pienikin muutos tai tuntemus jalkaterässä on ongelma, jos se vaikuttaa päivittäiseen hyvinvointiin. Joskus muutokset ovat hyvinkin huomattavia. Voi olla vaivaisenluu, vasaravarpaat, turvotusta, tukipohjalliset tai muusta syystä tarvitaan leveälestiset tai muuten vain mukavat kengät. Näistä syistä johtuen mittaamme yleensä asiakkaan jalkaterät ja määrittelemme tarvitun laajuuden. Näin pystymme auttamaan parhaan kenkäparin valitsemisessa juuri Sinun käyttöösi.

Hyvä arkikengät ovat tuotevalikoimamme perusta ja niitä löytyykin erilaisilla tilavuuksilla ja hyvin erityyppisille jaloille. Meiltä löytyy normaalilestien lisäksi myös erityisjalkineita laajuuden ja materiaalin mukaan ja suuressa osassa valikoimaamme on omien tukipohjallisten käyttömahdollisuus. Asiakkaalla ei kuitenkaan tarvitse olla ongelmaa löytääkseen meiltä kengät. Etsitpä arkikenkää, työkenkää, terveyskenkää, vapaa-ajan kenkää tai juhlakenkää, kannattaa tutustua valikoimaamme.

Kaikki mallit ei päädy verkkokauppaan mm. pienten tilausmäärien takia ja myymälästä löydätkin vielä kattavamman malliston kuin verkosta. Varastomme on myymälän yhteydessä Töölöntorinkadulla, joten verkkokaupasta löytämäsi tuotteet löytyvät myymälästämme. Myymälässä on lisäksi pieni OUTLET -osasto mistä voit tehdä löytöjä hyvin edullisesti.

Jos kaipaat apua kenkien hankintaan verkkokaupan kautta, niin ole yhteydessä meihin joko puhelimitse 09-495 697 tai sähköpostilla info@kenka-rale.fi. Kun laitat sähköpostin liitteeksi kuvat jaloista ja mahdollisista apuvälineistä, kerrot koon mitä suunnilleen olet käyttänyt, mihin käyttötarkoitukseen kengät tulevat ja nykyisten (sopivien) kenkien sisäpituuden, niin voidaan auttaa mallin valinnassa sitäkin kautta. Kuvat kertovat aina enemmän kuin pelkät cm mitat jaloista. Toki nekin auttavat 🙂

Malleja löytyy sekä naisille että miehille.

Jalkojesi hyvinvointi on meille tärkeää.