Verkkokaupan ja myymälän valikoima löytyy saman katon alta

Saamme silloin tällöin puheluita, että löytyykö meiltä jotain tiettyä tuotetta myymälästä vai onko vain verkkokaupassa. Kaikki myynnissä olevat tuotteet sijaitsevat fyysisesti Töölöntorinkadun myymälässä Helsingissä ja sen varastossa. Sieltä käsin myös verkkokaupan tuotteet lähtevät matkaan.

Jos siis etsimäsi tuote näyttää olevan saatavilla verkkokaupassa, on se silloin meillä myymälässä Helsingin Töölössä. Joskus kuitenkin varastosaldot saattavat moninaisista syistä heittää, joten halutessasi voit varmistaa tuotteen myymäläsaatavuuden joko puhelimitse ja sähköpostilla.

Jos tuotteen kohdalla lukee Tuote tilapäisesti loppu, laita ilman muuta kysely vaikka sähköpostilla, niin voimme selvittää tuotteen saatavuuden ja arvioidun toimitusajan tai suositella jotain toista mallia. Myymälässä on suurempi valikoima tuotteita kuin verkkokaupassa, johtuen mm. pienistä tilauseristä, joten joka tapauksessa kannattaa tulla käymään paikan päällä. Löydämme yhdessä hyvän mallin vastaamaan Tarpeitasi vaikkei juuri jotain tiettyä tuotetta näyttäisikään olevan juuri sillä hetkellä saatavilla.