New feet

Leveäkärkiset New Feet nilkkurit

Tuotetunnus:45081

Ihanan leveä kärkimalli

(1 tuotearvio)

239,00 

Musta
Tyhjennä

PARAS SOPIVUUS SEURAAVIIN JALKOIHIN / TARPEISIIN: H-lestin käyttäjä / I-lestin käyttäjä / J-lestin käyttäjä / K-lestin käyttäjä / vaivasenluu / lievä vasaravarvas / leveä varvastilan tarve 

New Feet kenkämallisto on suunniteltu erityisesti herkille jaloille. Tässä mallissa on leveä ja korkea varvastila. Nauhoilla pääset säätelemään istuvuutta ja kengän molemmilla sivuilla on vetoketjut mikä lisää avautuvuutta entisestään. Malli on päältä nahkaa ja sisävuorit on nukkaamatonta, kosteutta siirtävää ja kestävää Picos materiaalia. Vuori on myös antibakteerinen ja kosteutta hylkivä. Irrotettavat sisäpohjalliset on 6 mm paksua, kestävää ja kimmoisaa iskunvaimennusmateriaalia ja sen tilalle voi vaihtaa paksummatkin yksilölliset tukipohjalliset. Pohjat ja kantakapit on tehty tukeviksi. Malli sopii leveille jaloille, mutta pysyy oikein hyvin normaalissakin jalassa jos on esim. varvapaille leveyden tarvettaPituusmitta on normaali, joten voit ottaa koon mikä yleensäkin on käytössä.

Malli: 202-17

LESTIN TILAVUUS: noin I-lesti (ilman pohjallista)

PINTAMATERIAALI: nahkaa

VUORIMATERIAALI: Picos

POHJAMATERIAALI: TR -kumi

IRROTETTAVAT SISÄPOHJALLISET: on (paksut, 6 mm)

KORON KORKEUS: 28 mm

PÄKIÄN PAKSUUS: 15 mm

VARREN KORKEUS: 11,5 cm (koko 38)

0/5 (0 Reviews)
Väri

Koko

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Jalkojeni erityispiirre

Leveä varpailta, Turvotus, Vaivaisenluu

Tuotearvostelut

  1. kenka-rale

    kenka-rale

    Maikku, 4.11.2022
    Olen etsinyt talvinilkkureita kaksi vuotta ilman tulosta. Jalkani eivät sopineet enää vanhoihinkaan kenkiin. Vasaravarpaat molemmissa jaloissa, rintavat jalat, oikea jalkaterä enemmän turvoksissa. Tilasin nämä kengät ja toivoin. Lopulta, miten ihanaa, kengät sopivat jalkaan, varpaat sopivat kenkiin, vetoketjut kiinni ja lopun voi säätää nauhoilla. Parhaat kengät ikinä!

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *