New feet

NEW FEET on tanskalainen kenkämerkki. Kenkien suunnittelusta vastaa tiivis työryhmä mittajalkinesuutareita, jalkaterapeutteja sekä muotoilija. Kengät on suunniteltu jalkojen hyvinvointia varten. Kengissä on hyviä kärkimalleja ja varvastiloja sekä erityinen Ortho Strech -nahka soveltuu myös herkemmille varpaille. Rakenteellisesti kengät ovat kuitenkin tukevia ja niissä voi käyttää paksumpiakin tukipohjallisia. Tuotteet ovat mahdollisimman saumattomia ja materiaalit mahdollisimman hengittäviä. Yleisesti ottaen mallistossa on tilavia kenkiä. Kaikki kengän osat valmistetaan Euroopassa ja kengät valmistetaan Portugalissa.

Kaikissa malleissa on 6 mm paksut, joustavat iskunvaimennuspohjalliset mitkä pitävät kimmoisuutensa koko kengän käyttöiän ajan. Osassa pohjallisia on lievä pitkittäiskaaren tuki ja se on mainittu jokaisen mallin kohdalla erikseen.

New Feet -kengissä on kiinnitetty erityishuomiota varvastilaan sekä leveys että korkeussuunnassa. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla minkäänlaisia varvasongelmia käyttääksesi New Feetin kenkiä. On kuitenkin hyvä huomioida, että kengät ei automaattisesti ole liian suuret vaikka varpailla tuntuisi olevan reilummin heiluttelutilaa kuin ns. normaalilestisissä kengissä. Kenkien täytyy istua tukevasti kantapään ja jalkapöydän kohdalta, mutta varpaille on hyvä sallia tilaa. Istuvuutta voi säädellä tarvittaessa vaikka lisäämällä suorat nahka- / tai kangaspohjalliset kenkiin.

New Feet -kengissä on kolme eri tilavuutta ja valmistaja on merkinnyt ne kirjaimilla S (small), M (medium) ja W (wide). Kaikki ovat lähtökohtaisesti tilavia, mutta malleissa on tilavuus eroja keskenään. Tilavuus erot ovat päkiän ja varvasosan alueella. Verkkosivuillamme mainitaan tuotteiden kohdalla tämä tilavuusmerkintä. On hyvä huomioida yleisesti kaikissa kengissä, että tilavuuteen vaikuttaa myös kenkätyyppi. Esim. nauhakengissä on pääsääntöisesti aina parempi tila kuin venykekengissä. Ja osassa New Feet -kenkiä käytään joustavaa Ortho Strech -nahkaa mikä sallii hyvää lisätilaa mm. vasaravarpaille tai vaivaisenluille.

Lue lisää
Kategoriat
Tuotemerkit
Koko
Väri
Jalkojeni erityispiirre

Yhteensä 20 tuotetta